Vi lanserar Dif.se: En dynamisk plats för fans och medlemmar

Nu har vi äntligen lanserat Dif.se! En sajt som inte bara är en webbplats för Djurgården Fotboll, utan också ett hem för alla fans, medlemmar, spelare och partners. Syftet med webbplatsen är att erbjuda en komplett och aktuell bild av allt som händer kring klubbens olika fotbollslag. Det är en plattform som hjälper fansen att hålla sig uppdaterade om matcher, biljetter och säsongskort.

Ständigt aktuellt innehåll och ett omfattande arkiv över spelade matcher

Centralt på dif.se är det ständigt aktuella innehållet, i form av både text, bild och video. Fokus ligger såklart på matcherna, och det produceras innehåll både före avspark och efter slutsignal. En unik sak med webbplatsen är det omfattande arkivet över spelade matcher, som sträcker sig ända tillbaka till 1899. Det ger fansen möjlighet att ta del av klubbens historia och minnas viktiga ögonblick.

Innehåll för alla Djurgårdens supportrar

Webbplatsen riktar sig till en bred målgrupp av Djurgårdens medlemmar och supportrar. Här finns information och innehåll för alla som älskar klubben, oavsett om man är en trogen supporter, medlem i föreningen eller bara intresserad av att följa lagets framgångar.

Uppdaterad version och tekniska möjligheter

Den här lanseringen är speciell av flera anledningar. För det första hade den gamla webbplatsen funnits sedan 2018, och mycket arbete har lagts ned för att se till att historik och funktionalitet följer med i den uppdaterade versionen. För det andra har designen fått en uppfräschning och anpassats för att ge en bättre användarupplevelse. Men något som gör den särskilt intressant för oss på Bazooka är att teknikplattformen nu körs i en Linuxbaserad containermiljö, vilket öppnar upp för nya möjligheter och samarbeten mellan olika teknikområden.

 En central plattform för alla som älskar klubben

Sammanfattningsvis är dif.se inte bara en webbplats för Djurgården fotboll, det är en central plattform för alla som älskar klubben. Med ständigt aktuellt innehåll om allt som händer i klubben och med spännande kommande funktioner strävar webbplatsen efter att erbjuda en dynamisk och engagerande upplevelse för alla fans och supportrar.

Vi på Bazooka ser fram emot att fortsätta detta spännande samarbete med DIF!