Välkommen till praktik på Bazooka – Isabella Persson

Isabella designerpraktikant på Bazooka
Foto: Privat

Berätta, vem är du?

Jag är en pratsam människa som gillar att bidra med positiv energi. Gillar att hjälpa andra och se till att folk runt om mig är glada. Är också väldigt analytisk och tänkande som person. Försöker också konstant utveckla hur jag ser på saker med olika perspektiv och utvidga vyerna.

Vad hoppas du få göra på Bazooka?

Jag hoppas på att få hjälpa till att klura ut bra designlösningar och skapa användarcentrerad design. Det skulle vara roligt att bli involverad i ett projekt från starten och se hur det utvecklar sig.

Vad gör du då du på fritiden?

På fritiden ämnar jag tid åt att slappna av genom att kolla serier med sambon. Blir även en del städning när man bor i en etta utan diskmaskin. När jag vill ha som roligaste åker jag till familjen, där man äter och dricker gott med mysigt sällskap.

Nämn en filmtitel som bäst beskriver ditt liv för närvarande

En titel som beskriver mitt liv skulle vara “Inception” som betyder början. Jag anser att jag just nu är i början av ett nytt kapitel i livet då jag för tillfället praktiserar och blir nyexaminerad i juni. Ska bli väldigt spännande och kul att få testa på arbetslivet efter alla år av studier!