Lönsam och
mätbar SEO

Sökmotoroptimering för högre lönsamhet & bättre synlighet i Google

En sökmotoroptimerad webbplats når ut till användare och sticker ut mot konkurrenter

Visste du att ett SEO-arbete ökar ett företags synlighet i sökmotorerna och driver in rätt och relevant trafik som sedan leder till högre lönsamhet?

Vi på Bazooka Digitalbyrå har lång erfarenhet av och hög kompetens inom sökmotoroptimering och vårt mål är att arbeta långsiktigt och målinriktat för att förbättra våra kunders synlighet på nätet, öka den organiska trafiken och optimera för bättre konvertering & lönsamhet.

Som er SEO-partner tar vi fram de bästa SEO-strategierna som uppfyller ditt företags mål i form av mer organisk trafik, högre konverteringsgrad och ökad omsättning och lönsamhet.

Vi kan erbjuda skräddarsydda SEO-tjänster som uppfyller ditt företags behov och önskemål, oavsett om det är ett medelstort företag eller en stor organisation.

Bazooka som SEO-partner?

Bazooka är inte bara en SEO-leverantör – vi är en partner. Att samarbeta långsiktigt och att hjälpa ett företag att lyckas online är minst lika kul för oss som för företaget! Vi är stolta över vårt arbete och vi tror starkt på att bygga långvariga relationer med våra kunder som är baserade på ömsesidig framgång och tillväxt.

Alla företag är unika och därför bör dess strategi också vara det. Vi vill förstå varje aspekt av ditt företag och din bransch för att utforma en strategi för sökmotoroptimering som på bästa sätt kommer att driva relevant trafik till din webbplats.

Vi arbetar på samma sätt med våra kunders Sökmotoroptimering som med vår egen webbplats. Den här sidan är till exempel optimerad för att just du skulle hitta hit.

Vad ger ett framgångsrikt
SEO-arbete?

 • Högkvalitativ trafik som leder till konvertering
 • Kostnadseffektivitet
 • Varumärkesuppbyggnad & varumärkeskännedom
 • Förbättrad användarupplevelse (UX design)
 • Hållbar och långsiktig marknadsföring
 • Värdefulla insikter om kunder & målgrupper

Är det dags att påbörja er SEO-resa?

Hör av dig så löser vi det tillsammans.

Oavsett om du är ny inom sökmotoroptimering eller om du har kämpat länge för att få din webbplats att ranka högre i sökresultaten, kan vi på Bazooka erbjuda de verktyg och den expertis som behövs för att lyckas. 

SEO med Bazooka

✦ Sökmotoroptimering i Stockholm

Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm och där vi kan träffas för möten, samarbeten, SEO-utbildningar och workshops. Men vi kan givetvis jobba var som helst ifrån i världen med er sökmotorotimering.

✦ Skräddarsydda SEO-strategier för ditt företags unika behov

Alla företag har olika förutsättningar och behov och därför vill vi lära oss allt vi kan om er verksamhet, er bransch, era mål och era kunder. Då kan vi skapa en skräddarsydd strategi för som effektivt förbättrar din synlighet på nätet, driver relevant trafik till din webbplats och hjälper ert företag att växa.

✦ Långsiktig SEO-framgång och partnerskap

Vi tycker om att jobba nära och långsiktigt med våra kunder. Vår uppgift är inte bara att förbättra er SEO på kort sikt, utan att också hjälpa ert att uppnå långvarig och kontinuerlig framgång. Vi vill vägleda och stötta er genom alla steg i ert Sökmotoroptimeringsarbete, och vi kan alltid anpassa våra strategier ifall era behov eller mål ändras.

✦ Expertis inom SEO:ns alla områden

Vår erfarenhet av och expertis inom SEO gör oss till ett perfekt val för ert företag. Vi vet vad som krävs för att en webbplats ska ranka högt på Google och andra sökmotorer. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och algoritmuppdateringarna för att säkerställa att vi själva och våra kunder hänger med i svängarna.

✦ Transparent kommunikation

För oss är det viktigt med fullständig transparens i våra samarbeten. Vi levererar regelbundna uppdateringar och detaljerade rapporter om era framsteg, för att ni alltid ska veta hur vi förbättrar er synlighet på nätet.

✦ Helhetslösningar – Alla kompetenser samlade under ett tak

Bazooka omfattar många kompetenser inom den digitala världen och därför kan vi erbjuda renodlad SEO eller en helhetslösning där SEO verkar som en stödfunktion till digital strategi, tjänstedesign, UX, webbdesign, webbutveckling eller digital analys.

Eftersom sökmotoroptimering påverkar många steg i arbetet med att bygga en webbplats är det en fördel att kunna samarbeta mellan kompetenser under ett och samma tak.

Vi erbjuder skräddarsydda SEO-tjänster som ger resultat!

Det första steget i att göra framgångsrik SEO är att titta på sökmotoroptimeringens förbättringsprocesser som har fokus på fyra områden: 

– innehåll, teknik, användarupplevelse och länkar.


Det är dessa optimeringar som, om de görs rätt, driver ranking, trafik och konvertering på lång sikt.

Vår SEO-process inkluderar en omfattande granskning av din nuvarande webbplats. Allt från noggrann sökordsforskning, länkbyggnad av hög kvalitet till optimering av innehåll och teknisk-SEO.

Regelbundna rapporter och avstämningar är viktiga för transparens och för att visa de framsteg vi gör.

Våra SEO-tjänster tillgodoser ditt företags specifika behov och mål

✦ Nulägesanalys & SEO-Audit

En bra start är att utföra en grundlig SEO-analys av er nuvarande webbplats. Vi granskar allt från webbdesign och innehåll till länkstruktur och användarupplevelse. Genom att identifiera styrkor och svagheter kan vi skapa en skräddarsydd SEO-strategi för att förbättra er webbsidas ranking.

✦ Sökordsanalys och Sökordsforskning

Sökord är kärnan i SEO:n. Att identifiera relevanta och högkvalitativa sökord är avgörande för att locka rätt användare till er webbplats. 

Högkvalitativa sökord med rätt sökintesion analyseras för att sedan användas i en effektiv SEO-strategi.

 • Sökordsanalys: Vad söker era potentiella kunder efter? Vilka sökord är mest relevanta för er?
 • Konkurrentanalys: Hur bra rankar ni i jämförelse med konkurrenterna? Vad gör era konkurrenter?
 • Konverteringsoptimering: Hur kan ni förbättra konverteringsgraden på er sajt?

✦ SEO-utbildning och konsultation

Förutom att erbjuda fullständiga SEO-tjänster så kan vi även erbjuda utbildning inom sökmotoroptimering med hjälp av workshops och konsultation till er och ert team. En grundläggande SEO-utbildning hjälper er och era medarbetare att jobba med SEO i det dagliga redaktionella arbetet. 

Vi hjälper webbredaktörer, content managers och andra som jobbar med webbplatsen att förstå grunderna i SEO, hålla er uppdaterade med de senaste SEO-trenderna och bästa praxis och ge råd om hur du kan förbättra er egen SEO-strategi som ger långsiktigt värde till er organisation.

✦ Teknisk SEO

Vi ser till att er webbplats är sökmotorvänlig och optimerad för bästa möjliga prestanda. Detta inkluderar webbplatsstruktur, hastighet, indexering, mobilvänlighet, säkerhet och tillgänglighet med mera. Vi tar hand om alla tekniska aspekter av sökordsoptimering. Vår tekniska expertis säkerställer att er webbsida är optimerad på bästa sätt för både sökmotorer och användare.

Genom att implementera SEO-strategier och tekniker som är både effektiva och etiska gör vi er webbsida både användar- och SEO-vänlig. Vår strategi innefattar en kombination av teknisk-SEO, innehållsoptimering och länkstrategi som är skräddarsydda för att passa ert unika behov.

✦ Innehållsanalys & Innehållsstrategi (On-page SEO)  

Hur bra och relevant är innehållet på er sajt? Hur kan vi optimera innehållet ytterligare för att få högre placeringar hos Google?

Innehållet på din webbplats är avgörande för både sökmotorer och besökare. Vi optimerar innehållet med relevanta sökord, samtidigt som vi ser till att det är engagerande och informativt för dina besökare. 

✦ Länkstrategi

Länkar är en av de viktigaste faktorerna som sökmotorer använder för att bestämma hur högt en webbplats ska ranka. Vi använder etiska och effektiva länkbyggnadsstrategier för att förbättra din webbplats auktoritet och synlighet i sökmotorerna.

✦  SEO-validering

Det är viktigt att validera produktionen tidigt för att undvika kostsamma misstag. Genom att ha en SEO-specialist delaktig under hela projektets gång garanterar ni att webbplatsen blir SEO-vänlig ur alla aspekter. 

Våra specialister kan hjälpa att maximera synligheten, locka mer relevant trafik samt att få ditt företag att växa online.

  Kontakta oss!

  Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig så snart som möjligt!


  Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy