Digital teknik

Hur kan digital teknik hjälpa er att nå era affärsmål?

Kan ni digitalisera någon del av er affär och därmed få både bättre effektivitet och bättre service till era kunder?

En man har möte i ett telefonbås

Vi kan hjälpa er att formulera behov och mål kring er digitala satsning och utifrån det rekommendera en väg framåt – såsom val av tekniker och plattformar. Vi hjälper er att samla in viktig data om er verksamhet och arbetar med hög kvalitet, tillgänglighet och säkerhet i de digitala produkter vi tar fram åt er.

Med en bred expertis inom en rad olika ramverk, plattformar och tekniker så som EpiServer, WordPress, Umbraco, Laravel, NextJs, React (listan på våra kompetenser är för lång för att skriva ut här), kan vi göra nästan vilken vision som helst till verklighet.

Agila arbetsprocesser är basen till vårt vardagliga arbete, och med en etablerad rutin för utvecklingsarbetet som är anpassat för projektet nås en hög kvalitet med lång livslängd.

Våra utvecklare jobbar alltid nära de andra funktionerna i teamet (strategi, design, ux och projektledning) för att skapa en sömlös och effektiv produktion. För att minimera tekniska skulder i projekten och för att leverera den höga kvalitet som förväntas av oss, utgår vi ofta från olika etablerade branschstandarder och praxis som till exempel; strukturerade och automatiserade byggsystem, code reviews, enhetstester, statisk analys, gitflow, feature development m.m.

Vi har lång erfarenhet av att bygga större och skalbara system, där de olika delarna är uppdelade i sina egna logiska komponenter, till exempel fristående gränssnitt som jobbar mot ett affärssystem via API:er (t.ex. REST eller GraphQL). Eller varför inte ett flertal gemensamma webbplatser som delar en gränssnittsstandard via en living style guide?

En ny webbplats innebär inte bara att den nya plattformen, designen och innehållet ska komma på plats, utan ofta har kunderna bakomliggande system som också ska integreras mot webbplatsen och CMSet. Vi har integrerat många olika lösningar till våra kunders webbplatser och det kan till exempel vara stora biljettsystem, olika CRM-verktyg och PIM-system.

Vi har fått toppbetyg från våra kunder i tävlingen Årets byrå när det kommer till teknisk kompetens, vilket vi är mycket stolta över. Vi har tekniken i blodet och har i över 25 år stött på alla möjliga typer av tekniker och lösningar – så det finns sällan en utmaning som vi inte kan hitta en lösning på.

❤ från kund

”Bazookas gedigna erfarenhet, känsla för design och styrka inom kreativa lösningar har varit helt ovärderligt i utvecklingen av Sveriges historia. Tillsammans har vi skapat en användarvänlig, modern och spännande webb som vi hoppas ska väcka nyfikenhet för historia.”

Susanna Zidén, Verksamhetsansvarig Projekt och Utställningar på Statens Historiska Museer.

    Kontakta oss!

    Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig så snart som möjligt!


    Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy

    Utvalda projekt