Säg hej till vår praktikant Carolina Leitao

Carolina digital analytiker på Bazooka

Berätta, vem är du?

Hej! Carolina heter jag och är född och uppväxt här i Stockholm. De senaste två åren har jag studerat till digital analytiker på IHM Business School, och i maj vankas det examen för mig! Jag skulle beskriva mig själv som en nyfiken och glad person som alltid har för många suketter i kaffet.

Vad hoppas du få göra på Bazooka?

Jag kommer att arbeta med digital analys så jag hoppas på att kunna få en bredare kunskap och erfarenhet inom det. Det ska bli väldigt spännande att lära sig om hur vi arbetar med Bazookas kunder idag.

Vad gör du då du på fritiden?

På fritiden älskar jag att åka ut med bilen, aka Bettan, och upptäcka nya ställen. Det blir oftast mysiga caféer men att upptäcka nya badplatser är också en favorit. Utöver det älskar jag att testa nya matrecept, försöka hålla igång med träningen och umgås med min kisse Cindy.

Berätta något vi aldrig skulle kunna gissa om dig

Jag gillar att dreja keramik!