Som en del i Dramatens digitala satsning lanserar vi Dramaten play och webbserien ”Den dramatiska asylen” – skriven och mobilfilmad av Dramatenchefen Marie-Louise Ekman.

Den 26 november visas det första avsnittet av 50 – resterande avsnitt visas varje vecka på måndagar, onsdagar och fredagar. Serien pågår till 19 mars 2014. Handlingen utspelar sig på Dramaten, med ett flertal skådespelare (bla Marie Göranzon, Ingela Olsson, Melinda Kinnaman) i rollen som Marie-Louise Ekman. Serien kommer också att visas i sin helhet, i en ihopklippt version, på en av teaterns scener under våren.

Så här säger Marie-Louise Ekman själv om serien i ett pressmeddelande; – Den dramatiska asylen är en arbetsplatsskildring som visar att Dramaten är som vilken arbetsplats som helst. Här finns rädslor för att man inte ska synas och förlora jobbet, det pågår konflikter och skvaller, men det finns en stark vilja att åstadkomma något viktigt.

Dramaten play är en försmak på Dramatens digitala satsning och nya webbplats som kommer att lanseras i januari 2014. Vi på Bazooka är otroligt glada över att vara Dramatens byrå på den här spännande och pågående resan.

 

Vill du veta mer?

Maila oss: sales@bazooka.se Ring oss: 08 - 31 70 00