Pallplats i Årets byrå – fjärde året i rad!

Bazooka gänget under middagen på Årets byrå 2023
Här var det pirrigt!

Hög kundnöjdhet är ett av våra viktigaste mål och för det fjärde året i rad fick vi det finaste kvittot på att våra kunder gillar oss – denna gång ett brons i Årets Byrå i kategorin Digitala byråer 25 Mkr+. Totalt landade vi på NKI:t (Nöjd Kund Index) 8,74 av 10.

Årets Byrå är nordens största branschstudie för byråer. Totalt deltog 250 byråer inom 15 kategorier och till grund för årets studie ligger ca 2000 enskilda bedömningar från marknadschefer och kommunikationsköpare.

Några mysiga kommentarer från våra kunder:

”Bazooka digitalbyrå har vid mer än ett tillfälle när man diskuterar lösningar/utmaningar i den digitala affären, demonstrerat sin kompetens, och lyfter ofta sådant vi ursprungligen inte på tänkt och behöver överväga.”

”Vi har precis haft en väldigt positiv upplevelse med Bazooka och de har visat oss många gånger att de bryr sig om detaljerna och att vi ska bli nöjda, samtidigt som de alltid arbetar för vår förbättring (och påpekar när vi har idéer som inte tar oss i rätt riktning).”

”De kan allt.”

Riktigt kul att se att vi de senaste åren totalt sett snittar på ett högre NKI (nöjd kund index) än alla våra branschkollegor. Jaja, man ska inte tuta i sin egen lur men jag är ju stolt över mina kollegor. Låt en vd-kvinna leva!

Tack igen till våra fina kunder!