Vi kan digitalt

Vi är en prisbelönt digital byrå med en stor vilja och ett stort engagemang för att lösa våra kunders utmaningar. Utmaningarna består ofta (men inte alltid) av affärsmål som inte levererar, teknik som inte fungerar, design som inte engagerar eller användarupplevelser som inte konverterar.

2020 röstades vi fram till Årets Byrå av våra kunder.

about-bazooka-image

Kolla in oss på Instagram och Facebook för att få en ännu bättre bild av vilka vi är...

featured-image-Webb
featured-image-Webb

Webb

Webb – känns det stort? Det är det också. När du är i behov av en ny webbplats finns det utmaningar som ska lösas, olika behov som ska tillgodoses och mål som ska uppnås. Vår skalbara och agila arbetsprocess gör det möjligt för dig som uppdragsgivare att ta del av hela paketet – eller enbart den del just du behöver. Vi utvecklar allt från enklare kampanjer till stora komplexa lösningar.

Vad vi gör

Analys, Koncept, UX, Design, Utveckling, Drift, Förvaltning, Optimering

Episerver, Wordpress, Drupal, Umbraco och fristående plattformar

featured-image-App

App

En app kan lösa problem, skapa möjligheter och förverkliga många bra idéer. Bazooka designar och utvecklar appar som låter användaren ta del av information genom unik interaktion och tydliga gränssnitt. Vi tror på stabil funktionalitet och ett starkt koncept. På så sätt blir våra kunder och i slutändan även deras kunder lite gladare och lite smartare.

Vad vi gör

Analys, Koncept, UX, Design, Utveckling

Apple iOS, Android, Phonegap

Se utvalda Projekt

Profoto Camera UD Resklar Rinkside 3
featured-image-App
featured-image-Optimering
featured-image-Optimering

Optimering

Att jobba med optimering innebär att göra löpande taktiska justeringar för att komma underfund med vilka åtgärder som ger bäst resultat. Grundtanken är att hitta mesta möjliga effekt för minsta möjliga insats baserat på data- och insiktsdrivna analyser och kontinuerliga tester.

Exempel på aktiviteter:

  • Justering av UX-design/UX-copy
  • AB-tester
  • Vidareutveckling av köpflöden
  • Redesign och nyutveckling av kampanjer
  • SEO/SEM-analys och rekommendationer

Vad vi gör

Optimering, Servicedesign, SEO, Målgruppsanlys, Djupintervjuer, Adwords

featured-image-Branding

Branding

Vi förstår vikten av att kunna kommunicera enhetligt och betydelsefullt. När vi tar fram grafiska profiler utgår vi från vad du vill kommunicera och till vem. Med ett relevant budskap till rätt målgrupp i rätt kanaler, har du mycket att vinna. Rent konkret handlar det om att förbättra den övergripande användarupplevelsen och bygga dig ett starkt varumärke.

Vad vi gör

Koncept, Design och Varumärkesarbete

Grafiska profil, logotyper, typsnitt, Infographics, Film

featured-image-Branding

IOT/Future lab

Bazooka brinner för det digitala, vilket leder till att vi ständigt testar nya tekniker redan innan våra kunder efterfrågar det. På vårt kontor bygger vi julkortsritande robotar, printar grejer i vår 3D-skrivare, kopplar upp blommor mot internet och bygger upp vårt kontor i Roblox.

Vi trendspanar även gärna för dig och dina kollegor om framtidens digitala teknik och utveckling, hör av dig så berättar vi mer – och självklart kan vi ses både online och IRL.

Vad vi gör

Raspberry Pi, Open CV, Wio link, AI, Robotar, iBeacon, NFC, Arduino

Ritrobot, fotobås, rapporterande växt, digital juicemaskin, trendspaning

KONTAKTA VÅR VD PETRA

petra@bazooka.se | +46 073-682 16 86

MER OM BAZOOKA