Vi kan internet!

I snart 25 år har vi jobbat med internet, och vi tycker fortfarande att det är lika roligt. Vi är experter på att lösa större digitala utmaningar – framförallt när det kommer till teknik som inte fungerar, design som inte engagerar eller användarupplevelser som inte konverterar. Välkommen!

about-bazooka-image

Kolla in oss på Instagram och Facebook för att få en ännu bättre bild av vilka vi är...

featured-image-Webb
featured-image-Webb

Webb

Webb – känns det stort? Det är det också. När du är i behov en ny webbplats finns det utmaningar som ska lösas, olika behov som ska tillgodoses och mål som ska uppnås. Vår skalbara arbetsprocess gör det möjligt för dig som uppdragsgivare att ta del av hela paketet – eller enbart den del just du behöver. Vi utvecklar allt från enklare kampanjer till stora komplexa lösningar.

Och vet du vad? Hittills har vi faktiskt inte stött på något som vi inte kunnat lösa.

Vad vi gör

Analys, Strategi, Koncept, UX, Design, Utveckling, Drift & Förvaltning

Episerver, Wordpress, Drupal, Umbraco och fristående plattformar

featured-image-App

App

En app kan lösa problem, skapa möjligheter och förverkliga många bra idéer. Bazooka designar och utvecklar appar som låter användaren ta del av information genom unik interaktion och tydliga gränssnitt. Vi tror på stabil funktionalitet och ett starkt koncept. På så sätt blir våra kunder och i slutändan även deras kunder lite gladare och lite smartare.

Vad vi gör

Strategi, Koncept, UX, Design och utveckling

Apple iOS, Android, Phonegap

Se utvalda Projekt

Rinkside 3 UD Resklar
featured-image-App
featured-image-Strategi & growth hacking
featured-image-Strategi & growth hacking

Strategi & growth hacking

Oavsett om ditt företag är i uppstartsfas, en stor koncern med hundratals anställda eller någonstans mittemellan så kan vi hjälpa dig att hitta kärnan i din affär och skapa tillväxt.

Genom att utgå från era mål, er vision och framtida eller befintliga kunders/användares behov kan vi genom datadriven prototyping ta fram digitala tjänster och strategier för annonsering. Har ni inga konkreta målsättningar, börjar vi där.

Vad vi gör

Affärsutveckling, growth hacking, strategi, hypotesworkshop, servicedesign, målgruppsanlys, enkät, djupintervjuer, prototyp, annonsering

Se utvalda Projekt

QX Max Hamburgerrestauranger
featured-image-Branding

Branding

Vi förstår vikten av att kunna kommunicera enhetligt och betydelsefullt. När vi tar fram grafiska profiler utgår vi från vad du vill kommunicera och till vem. Med ett relevant budskap till rätt målgrupp i rätt kanaler, har du mycket att vinna. Rent konkret handlar det om att förbättra den övergripande användarupplevelsen och bygga dig ett starkt varumärke.

Vad vi gör

Koncept, Design och Varumärkesarbete

Grafiska profil, logotyper, typsnitt, Infographics, Film

featured-image-Branding

IOT/Future lab

Bazooka brinner för det digitala, vilket leder till att vi ständigt testar nya tekniker redan innan våra kunder efterfrågar det. På vårt kontor bygger vi julkortsritande robotar, printar grejer i vår 3D-skrivare, kopplar upp blommor mot internet och öppnar dörren med Raspberry Pi. Nyfiken? Kom förbi så visar vi!

Vad vi gör

Raspberry Pi, Open CV, Wio link, AI, Robotar, iBeacon, NFC, Arduino

Ritrobot, fotobås, rapporterande växt, digital juicemaskin, digitalt test i fysisk miljö

KONTAKTA VÅR VD PETRA

petra@bazooka.se | +46 073-682 16 86

MER OM BAZOOKA