Medarbetarintevju – Tommi!

Tommi Svärd - utvecklare på Bazooka Digitalbyrå

Hjärtligt välkommen! Berätta Tommi, vem är du?

Bra fråga, nästan existentiell! Som person skulle jag vilja beskriva mig som allmänt glad och lugn. Uppskattar en bra vandring och hoppas kunna klippa några etapper på Roslagsleden i sommar! Har en passion för ordpussel så som wordle och connections men resultaten där lämnar mer att önska.

Om du kunde resa i tiden eller teleportera dig, var skulle du resa då?

Hmm velar lite då jag har en glamoriserad bild av 60-talets Amerika men får också för mig att all mat stoppades i gelé då, vilket känns tvek. Så jag säger nog slutet på 90-talet, för att äntligen kunna spöa storebrorsan i GoldenEye på N64.

Vad är det bästa med att jobba som utvecklare?

Jag gillar korsningen mellan att få vara kreativ och lösa problem, sen finns det också en charm i att bli tillrättavisad av en dator dagarna i ända.

Vad gör du på fritiden?

Gillar att träna och försöker besöka gymmet regelbundet, med understrykning på försöka.. Sen har jag också en passion för ishockey men då att konsumera, kan inte stå på ett par skridskor. Tyvärr håller jag på Buffalo i NHL men också Frölunda HC i SHL, så jag hoppas kunna skapa en allians med göteborgskollegor.

Berätta något vi aldrig skulle gissa om dig!

Har haft en fot i modebranschen när jag vid 7 års ålder fick visa upp en skinnjacka på catwalken i ett stekhett Turkiet. Gaget var en middag på hotellet vi bodde på och inga agenturer har tyvärr visat något intresse efter det.

Välkommen till Bazooka!