Medarbetarintervju – Sebastian!

Sebastian - HR-ansvarig på Bazooka Digitalbyrå

Berätta Sebastian, vem är du?

Ja du… svår fråga, jag är en vetgirig och nyfiken person med ett stort intresse för det internationella. Jag älskar att resa, något bland det bästa jag vet är stunden på flygplatsen precis innan man ska iväg någonstans. I övrigt har jag ett brinnande intresse för fotboll där tyvärr min hemstads lag, Helsingborgs IF går rejäl kräftgång..

Vad ska du göra på Bazooka och är det något särskilt du hoppas på att du kommer att få möjlighet till att göra?

Jag kommer jobba som HR-ansvarig med allt vad det innebär. Min tanke är att skapa strukturer och möjligheter för alla på Bazooka att lyckas och trivas ännu bättre. Samtidigt som jag vill ge företaget bra förutsättningar för att kunna växa vidare.

Vad är det bästa med att jobba som HR-ansvarig?

Det finns ett stort intresse för HR-området och jag har fått en en härlig grupp människor att jobba med. Att jag får möjlighet att sätta min egen prägel på saker och ting känns sporrande. Bolaget har en fin och lång historia och det är häftigt att få vara med på ett hörn.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden umgås jag med min sambo och utforskar allt som Stockholm har att erbjuda. Vi spenderar även mycket tid på vårt landställe i skärgården. Utöver det så försöker vi ta oss utomlands så ofta det går. I övrigt så blir det mycket vänner, fotboll, en och annan öl och just nu spelar vi mycket dart.

Berätta något vi aldrig skulle gissa om dig!

Förutom att jag har bott ett par år i Kina och kan (kunde) ta mig runt (hyfsat) på mandarin. Så tycks jag vara den enda personen på Bazooka med ett fundamentalt ointresse för musik. 😆