Medarbetarintervju – Maria!

Maria utvecklare på digitalbyrån Bazooka

På Bazooka är våra medarbetare det absolut viktigaste vi har och vi är otroligt måna om att alla ska trivas och tycka att det är kul att gå till jobbet. En hög medarbetarnöjdhet är vårt främsta mål och något som vi utvärderar kontinuerligt. Det gör att vi hela tiden kan arbeta för att göra Bazooka till den bästa arbetsplatsen på planeten (ja, vi siktar högt!).

För att ge er en inblick i vår vardag och hur det är att jobba hos oss vill vi presentera våra medarbetare lite mer i form av en intervjuserie.

Först ut är Maria som jobbar som Jr Frontend Developer på Bazooka.

Maria vi är så nyfikna – Berätta mer om dig!

Jag är en nyfiken utvecklare som älskar att träffa vänner över en god middag. Jag tycker om att träna och nörda in mig i grejer. Just nu är jag helt besatt av att laga goda recept som passar perfekt för matlådan.

Hur fungerar det att vara Jr. hos Bazooka? Vad får du göra?

Det är jättekul att vara Jr. Frontend på Bazooka då det finns ett stort utrymme för att lära sig och samtidigt får man förtroendet att vara med och bygga på kunders webbsidor. Koda är min hobby och det är underbart att jag får jobba med det tillsammans med andra grymma utvecklare här.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Förutom att få jobba med min hobby så är det alla glada och kreativa kollegor jag får träffa. Att vi även spelar spökboll två gånger i veckan på lunchen gör jobbet mycket roligare att gå till.

Hur skulle du beskriva kulturen på Bazooka?

Kreativ, lekfull och vänlig.

Vad skulle du ge för tips till andra Juniora Frontendare som är ute och söker jobb?

Våga ta för dig, ställ massor av frågor och om du har imposter syndrome så ska du veta att du inte är ensam om det.

Om du bara kunde använda en emoji resten av ditt liv, vilken skulle det vara?

🙌