Medarbetarintervju – Johannes!

Johannes berätta! Vem är du?

Jag skulle nog summera att jag är en person med ett DNA som består av: musik, film och mat. Annars är jag en utvecklare med bakgrund inom film & tv. Jag har ett stort intresse för visuella medier och teknik. Det är ju där jag hittat min stora passion inom utveckling; frontendutveckling.

Vilken är din favoritserie och varför?

Svår fråga! Jag har ju 100 favoritserier! Men just nu skulle jag nog säga Love is Blind, bara för att det är så förbaskat roligt att kolla på. Varenda säsong är minst lika underhållande som den förra!

Vad är det roligaste med att jobba som utvecklare?

Kreativiteten! Innan jag började med utveckling hade jag ingen aning hur kreativ man behöver vara. Men man lär sig bara mer och mer hela tiden, och tillsammans med det blir man bara mer kreativ. Det känns som man aldrig liksom kommer bli “färdigutbildad” som utvecklare, för det finns alltid mer att lära sig. Och det är ju det som är så kul!

Vad gör du när du inte jobbar?

Har så roligt jag bara kan. Det kan vara allt ifrån att umgås med mina syskon, laga mat, gå ut på restaurang, sjunga karaoke, spela spel, spela piano.. you name it! Eller bara scrolla TikTok, där har man aldrig tråkigt! Sömn försöker jag också hitta tid för.

Berätta något vi aldrig skulle tro om dig!

Jag älskar public speaking. Det är något med att stå framför folk och hålla ett föredrag som är en perfekt blandning av nervsammanbrott och spänning. Jag kanske bara älskar uppmärksamheten och ljudet av min egna röst, men vem gör inte det?

Välkommen till Bazooka!