Hej Sussi, välkommen till Bazooka!

Sussi UX-designer på Bazooka

Berätta, vem är du?

En glad, kreativ person som hela tiden strävar efter att utvecklas som individ. Jag älskar spel, konst, filosofi, psykologi, spiritualitet och den digitala världen.

Vad ska du göra på Bazooka? Och är det något särskilt du hoppas att du kommer att få göra?

Jag praktiserar på Bazooka som UX-designer och vill testa så mycket som möjligt som hör till min nya, spännande arbetsroll! Förhoppningen är att när jag är klar så kommer jag ha fått en djupare och bredare förståelse för hur arbetet går till ”på riktigt”.

Vad gör du när du inte jobbar?

Då spelar jag komplicerade brädspel med mina kompisar eller pysslar med olika konstprojekt. Mediterar, yogar och promenerar en hel del också. Sen älskar jag riktigt bra film och serier. Och läskiga böcker!

Om du kunde resa i tiden eller teleportera dig, var skulle du resa då?

Det vore riktigt häftigt att åka till antikens Grekland och höra de livliga filosofiska diskussionerna som Platon hade med sina boys.

Vilken film eller serie kan du kolla på om och om igen?

Åh vad svårt. Finns så mycket bra! Men den tecknade serien Adventure Time ligger nog närmast mitt hjärta. Finns ingen bättre karaktär än Jake the Dog! Andra favoriter jag ser om är annars Breaking Bad, Mad Men, BoJack Horseman, allt av Tarantino, allt av Miyazaki… jag kan fortsätta?