Hej Sebastian, välkommen till Bazooka!

Sebastian - projektledare på Bazooka

Hej Sebastian, ny produktionsledare på Bazooka. Välkommen hit! Berätta, vem är du?

Hejsan och stort tack! Jag är en nyfiken göteborgare som älskar att njuta lite väl mycket av allt som världen har att erbjuda. Måste jag välja några områden jag helst utforskar och njuter av så skulle det nog få bli matlagning, NFTs och K-pop.

Vad ska du göra på Bazooka?

Jag är här för att se till att våra spännande projekt, stora som små, flyter på som dom ska och att vi ger det kunden vill ha plus lite till.

Vad har du gjort tidigare?

Precis innan jag landade i Stockholm så hade jag 4 månaders praktik på AKQA i Amsterdam men annars kommer jag direkt från skolan där jag pluggade Digital Business Development på Hyper Island.

Vad gör du när du inte jobbar?

Den tiden försöker jag fylla med att träna, bli NFT-miljonär och upptäcka det bästa veganska käket Stockholm har att erbjuda med tjejen.

Något vi behöver veta om dig?

Jag har nyss upptäckt hur kul karaoke är, att jag inte upptäckt det tidigare gör mig lite ledsen. Sen spelade jag tidigare i ett metal-band där jag hade lyckan att få turnera och upptäcka flera coola ställen som Japan t.ex.