Hej Mikaela, välkommen till Bazooka!

Mikaela Frontend Dev på Bazooka

Berätta, vem är du?

Jag heter Mikaela, är från Piteå men bor i Stockholm sen 2010. Jag studerar för tillfället till Front End Dev på Medieinstitutet. Det viktigaste en bör veta om mig är nog att jag är ett stort Lotr-fan, har en fantastisk gullig katthemskatt som heter Nemi (yup, efter serien) och Broder Daniel är mitt absoluta favoritband.

Vad ska du göra på Bazooka? Och är det något särskilt du hoppas att du kommer att få göra?

Jag kommer få lära mig hur det är att jobba som Front End Dev och ta del av arbetsuppgifter och möten. Jag är med i [produktionsteamet] TMT och går under Emil och Johannes vård! Känns toppen och jag ser mycket framemot att få lära mig mer och samla på mig erfarenheter och kunskaper!

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag försöker att träffa vänner så ofta som det går men det har verkligen lugnat ner sig på den fronten, och istället har jag spelat väldigt mycket sims under dessa två år. Men förhoppningsvis kommer jag vara ute mer i svängen från och med nu, även om jag är väldigt stolt över hur avancerad jag är i Sims nuförtiden.

Om du kunde resa i tiden eller teleportera dig, var skulle du resa då?

Hmm. Med tanke på att mänsklighetens historia är ganska crappy för kvinnor så hade jag nog valt en tid människor inte fanns och hängt med dinosaurier istället. Om jag kunde få va odödlig ofc!

Vilken film eller serie kan du kolla på om och om igen?

Gilmore Girls är en serie jag kan se om och om igen. Jag brukade ladda ner avsnitten på Netflix för att kunna titta överallt, efter några månader av ständig nedladdning fick jag en notis om att jag tydligen nått en nedladdningsgräns som Netflix har?? Det var lite spännande.

  • Medarbetare