Hej Hanna, praktikant på Bazooka!

Foto på Hanna, praktikant på Bazooka

Berätta lite om dig själv, vem är du?

Jag pluggar idag till frontend-utvecklare och till sommaren tar jag examen (wohoo!!) Bor tillsammans med min sambo i Blåsut, där vi har renoverat hela lägenheten själva. Som person är jag en kreativ problemlösare, som älskar mat och kattgos.:cat:

Vad ska du göra på Bazooka?
Och är det något särskilt du hoppas att du kommer att få göra?

Under min praktik på Bazooka kommer jag att jobba som frontend-utvecklare. Jag hoppas att jag kommer att få arbete med Javascript-bibliotek React js eller programmeringsspråk TypeScript. :female-technologist:

Vad gör du på fritiden?

Umgås gärna med min vänner över god bit mat eller hittar på nya projekt med min sambo. Vi båda har lite svårt att sitta stilla.


Berätta något vi aldrig skulle kunna gissa om dig.

När jag var yngre så klättrade jag under en kortare period. Fick fråga om jag ville vara med tävla inför SM. Tackade dock nej, eftersom att jag inte hade tillräckligt med motivation.