Hej Calle, praktikant på Bazooka!

calle - praktikant på Bazooka

Berätta, vem är du?

Jag heter Calle, är utbildad fotograf i grunden men nu pluggar jag andra året visuell kommunikation på Beckmans designhögskola. Jag bor i Bagarmossen med min partner Ivonne, snart 1-åriga dotter Domi och vovve Rodman. Han e en fransk bulldog/mops blandning (jättegullig! Reds.anm.)

Vad ska du göra på Bazooka? Och är det något särskilt du hoppas att du kommer att få göra?

Jag är på Bazooka och skuggar Emilie som designer. Jag hoppas att jag ska få göra något riktigt coolt under veckorna jag är här, kanske något tryckmaterial? Eller projektioner.

Vad gör du på fritiden?

Jag lyssnar på musik hela tiden eller spelar basket, älskar film, helst skräck och helst 80-tal då, typ Carpenter.

Berätta något vi aldrig skulle kunna gissa om dig

På sommarn seglar jag så mycket jag kan!

  • Design