Hej Anna, välkommen till Bazooka!

Anna utvecklare på Bazooka

Berätta, vem är du?

Jag är ursprungligen från norrbotten men bosatt i söder sedan flera år. Efter att ha jobbat som biomedicinsk analytiker i 13 år så kände jag att det var dags att testa något nytt. Jag läste fullstack webbutveckling på en yrkeshögskola och det har inte gått en dag då jag ångrat mitt beslut!

Vad ska du göra på Bazooka? Och är det något särskilt du hoppas att du kommer att få göra?

Jag kommer att jobba som frontendutvecklare i .net. Har redan börjat lite och varje dag är ett äventyr!

Vad gör du på fritiden?

Jag umgås gärna med vänner och familj. Jag är även fotbollstränare för min ädlsta dotters fotbollslag, vilket jag lägger en hel del rolig tid på!

Berätta något vi aldrig skulle kunna gissa om dig

Jag är en mästare på att jonglera!

  • Medarbetare