Bazooka + SthlmConnection = Sant!

Hjärta gjort av glasstrut, blå glasyr och strössel

Vi är så glada! Från och med 1 oktober blir kollegorna på den strategiska digitalbyrån SthlmConnection en del av oss här på Bazooka. Efter en vår med ökad efterfrågan från våra kunder så insåg vi att vi behöver bli fler. SthlmConnection har kompetensen som vi behöver och ville dessutom bli en del av ett större sammanhang. En perfekt match helt enkelt!

– Vi var såklart precis som alla andra oroliga under våren men nu när vi stänger förra året (19/20) så kan vi se att vi har ökat vår omsättning och vinstmarginal rejält, säger Bazookas vd Petra Blixman. Vi gick in i Corona-krisen med en Årets byrå-vinst i ryggen och de flesta av våra kunder valde att satsa sig ur krisen, istället för att bromsa, vilket vi är enormt tacksamma för. Med gänget som kommer in från SthlmConnection kommer vi kunna ge ännu bättre service och leverera ännu bättre lösningar till våra kunder, fortsätter hon.

– Vi är otroligt glada över att bli en del av Bazooka, säger SthlmConnections tidigare vd Clas Boman. Vi kommer nu tillsammans stärka Bazookas erbjudanden och göra internet till ett ännu trevligare ställe. Som strateg och designer ser jag fram emot att bli en del av ett redan starkt och prisbelönt design-team.

Efter att SthlmConnection blir en del av Bazooka består vi nu av 43 internet-tokiga personer.

Välkomna alla nya kollegor!