SEO-Specialist

Bazooka på scen som årets byrå

Vi söker en erfaren SEO-Specialist som vill hjälpa oss att göra Internet till en trevligare plats!

Bazooka är en digitalbyrå som har funnits sedan 1996, när ett ungt Internet kom och skakade om kommunikationsbranschen. Det senaste året har vi växt både med nya kompetenta medarbetare och nya spännande kunder. Nu finns det en möjlighet för dig som är en SEO-Specialist att bli en del av detta kompetenta och härlig gäng! 

Om oss

Hos oss på Bazooka har du sällskap av ca 50 kollegor med olika bakgrund och erfarenhet som tillsammans tar fram kreativa helhetslösningar åt kunder som Mips, LKAB, Lärarförsäkringar, Statens historiska museer, Besqab, Dramaten, Northvolt och många, många fler. Vi har byggt appar och webb i över 25 år och har en samlad erfarenhet av alla tänkbara plattformar och lösningar. Vi har en platt organisation med stort fokus på hållbarhet, medarbetarnöjdhet och lärande i team. Våra kunder gillar oss så mycket att de har röstat fram oss till Årets byrå 2020 och 2021 – och 2022 fick vi silver!

Om dig

Du är kunnig inom SEO och digital analys med förkärlek till SEO och har arbetat några år inom yrket. Som SEO Specialist hos Bazooka kommer du att få jobba tillsammans med våra strateger och digitala analytiker, både i projektteam och i egna projekt med direktkontakt ut mot våra kunder, så vi ser gärna att du brinner för kommunikation och strategiskt tänk. Trivs du dessutom med att utveckla SEO och lära dig nytt tillsammans med andra – då tror vi att du är helt rätt för tjänsten.

Om jobbet

Som SEO Specialist på Bazooka arbetar du strategiskt och operativt för att sätta SEO-strategier i pågående digitala projekt som görs i nära samarbete med kunder och kollegor.

I rollen är ditt uppdrag att planera, rekommendera, implementera och analysera SEO-strategier samt att ständigt hålla dig uppdaterad om nyheter och trender inom området. Vi ser även att du gör sökordsanalyser, konkurrentanalyser och enklare tekniska SEO-audits och andra välbehövliga analyser för våra kunder samtidigt som du utvecklar och optimerar Bazookas kunders närvaro i Google och and sökmotorer.

Dina uppgifter varierar från on-site SEO-optimering av befintliga webbplatser till att arbeta tillsammans med digital strategi för att nå bästa resultat i nya och spännande uppdrag. Du kommer att ha egna kunder och stort eget ansvar och vi ser gärna att du vill jobba kunskapsdelande mot resten av organisationen.

Dina kunder är allt från små start-ups till stora myndigheter. Hos oss får du arbeta strategiskt och agilt i små och stora team med en blandning av kompetenser.

Vårt erbjudande till dig:

 • Distansarbete eller hybrid – vi är självklart öppna för att du jobbar på distans, det gör redan många av våra medarbetare
 • Kontor med utsikt – är du trött på hemmakontoret finns det plats för dig på vårt kontor på Mosebacke i Stockholm
 • Tjänstepension
 • Kompetenta, engagerade och trevliga kollegor
 • Spännande kunder och projekt
 • Möjlighet att påverka ditt arbete och komma med nya idéer
 • Utvecklingsmöjligheter – personlig utvecklingsbudget
 • Teamsamarbete och lärande tillsammans
 • Tid till träning varje vecka – på egen hand eller tillsammans med kollegor i kampsportslokalen vi hyr nära kontoret 
 • Friskvårdsbidrag
 • Frukost på kontoret tre gånger i veckan, massage/naprapati på kontoret och massor av hundgos från våra byråhundar

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt så maila oss direkt på jobb@bazooka.se  och berätta om varför du tror att du passar för jobbet. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten eller oss på Bazooka, tveka inte att kontakta vår HR ansvariga, Ankie, på ankie@bazooka.se