Frontend-utvecklare – kolla här!

Vi söker en trevlig Frontendare som vill hjälpa oss att göra Internet till en trevligare plats!

Bazooka är en digitalbyrå som har funnits sedan 1996, när ett ungt Internet kom och skakade om kommunikationsbranschen. Det senaste året har vi växt både med nya kompetenta medarbetare och nya spännande kunder. Nu finns det en möjlighet för dig som är frontendare i .NET-miljö att bli en del av detta kompetenta och härlig gäng!

Om oss

Hos oss på Bazooka har du sällskap av ca 50 kollegor med olika bakgrund och erfarenhet som tillsammans tar fram kreativa helhetslösningar åt kunder som Mips, LKAB, Lärarförsäkringar, Statens historiska museer, Besqab, Dramaten, Northvolt och många, många fler. Vi har byggt appar och webb i över 25 år och har en samlad erfarenhet av alla tänkbara plattformar och lösningar. Vi har en platt organisation med stort fokus på hållbarhet, medarbetarnöjdhet och lärande i team. Våra kunder gillar oss så mycket att de har röstat fram oss till Årets byrå 2020 och 2021 – och 2022 fick vi silver!

Om dig

Du är en frontend-utvecklare med erfarenhet av utveckling i .net-miljö, du har arbetat några år med bland annat styleguides, css/html, javascript i Optimizely/Episerver- och Umbracoprojekt, men du är inte heller främmande för att jobba med react, vue, next.js i nära samarbete med våra backendare. Som frontend-utvecklare hos Bazooka kommer du att få jobba i direktkontakt med våra kunder tillsammans med teamet så vi ser gärna att du gillar kommunikation och strategiskt tänk. Trivs du dessutom med att lära dig nytt, utmanas och utvecklas inom rollen, då tror vi att du är helt rätt för tjänsten.

Om jobbet

Som frontend-utvecklare på Bazooka kommer du bland annat att jobba med att sköta pågående digitala projekt i nära samarbete med kunder och kollegor, samtidigt som det är du som har koll på detaljerna i frontend.

Dina kunder är allt från små start-ups till stora myndigheter. Hos oss får du arbeta strategiskt och agilt i små och stora team med en blandning av kompetenser.

Vårt erbjudande till dig:

 • Distansarbete eller hybrid – vi är självklart öppna för att du jobbar på distans, det gör redan många av våra medarbetare
 • Kontor med utsikt – är du trött på hemmakontoret finns det plats för dig på vårt kontor på Mosebacke i Stockholm
 • Tjänstepension
 • Kompetenta, engagerade och trevliga kollegor
 • Spännande kunder och projekt
 • Möjlighet att påverka ditt arbete och komma med nya idéer
 • Utvecklingsmöjligheter – personlig utvecklingsbudget
 • Teamsamarbete och lärande tillsammans
 • Tid till träning varje vecka – på egen hand eller tillsammans med kollegor i kampsportslokalen vi hyr nära kontoret 
 • Friskvårdsbidrag
 • Frukost på kontoret tre gånger i veckan, massage/naprapati på kontoret och massor av hundgos från våra byråhundar

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt så maila oss direkt på jobb@bazooka.se  och berätta om varför du tror att du passar för jobbet. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten eller oss på Bazooka, tveka inte att kontakta vår HR ansvariga, Ankie, på ankie@bazooka.se