Backend-utvecklare sökes!

Vi söker en trevlig Backendare som vill göra Internet till en trevligare plats med oss!

Bazooka är en digital byrå som har funnits sedan 1996, när Internet kom och revolutionerade kommunikationsbranschen. Det senaste året har vi växt med många nya härliga medarbetare och kunder och därför behöver vi nu dig som vill jobba för att säkra våra spännande projekt.

Om oss

Hos oss på Bazooka har du sällskap av ca 50 härliga kollegor med olika bakgrund och erfarenhet som tillsammans tar fram kreativa helhetslösningar åt kunder som Mips, LKAB, Lärarförsäkringar, Statens historiska museer, Besqab, Dramaten och många, många fler. Vi har byggt appar och webb i över 25 år och har en samlad erfarenhet av alla tänkbara plattformar och lösningar. Vi har en platt organisation med stort fokus på hållbarhet, medarbetarnöjdhet och lärande i team. Våra kunder gillar oss så mycket att de har röstat fram oss till Årets byrå 2020, 2021 och 2022 fick vi silver!

Om dig

Du är en backend-utvecklare med viss bredd som har arbetat några år med bland annat PHP, DevOps och olika typer av integrationer. Som backend-utvecklare hos Bazooka kommer du att kunna få jobba med direktkontakt ut mot kund så vi ser gärna att du gillar kommunikation och strategiskt tänk. Trivs du dessutom med att coacha juniora kollegor, på samma sätt som du själv gillar att lära dig nytt tillsammans med andra – då tror vi att du är helt rätt för tjänsten.

Om jobbet

Som backend-utvecklare på Bazooka kommer du bland annat att jobba med att sköta pågående digitala projekt i nära samarbete med kunder och kollegor, samtidigt som det är du som har koll på backend detaljerna. Dina kunder är allt från små start-ups till stora myndigheter. Hos oss får du arbeta strategiskt och agilt i små och stora team med en blandning av kompetenser.

Vårt erbjudande till dig:

 • Distansarbete eller hybrid – vi är självklart öppna för att du jobbar på distans, det gör redan många av våra medarbetare
 • Kontor med utsikt – är du trött på hemmakontoret finns det plats för dig på vårt kontor på Mosebacke i Stockholm
 • Tjänstepension
 • Kompetenta, engagerade och trevliga kollegor
 • Spännande kunder och projekt
 • Möjlighet att påverka ditt arbete och komma med nya idéer
 • Utvecklingsmöjligheter – personlig utvecklingsbudget
 • Teamsamarbete och lärande tillsammans
 • Tid till träning varje vecka – på egen hand eller tillsammans med kollegor i kampsportslokalen vi hyr nära kontoret
 • Friskvårdsbidrag
 • Frukost på kontoret tre gånger i veckan, massage/naprapati på kontoret och massor av hundgos från våra byråhundar

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt så maila oss direkt på jobb@bazooka.se och berätta om varför du tror att du passar för jobbet. Vi ser fram emot din ansökan! Har du några frågor om tjänsten eller oss på Bazooka, tveka inte att kontakta vår HR ansvariga, Ankie, på ankie@bazooka.se