Vi söker en engagerad och trygg person som vill göra Internet till en trevligare plats med oss!

Bazooka är en digital byrå som har funnits sedan 1996, när Internet kom och revolutionerade kommunikationsbranschen. Det senaste året har vi växt med många nya härliga medarbetare och kunder och därför behöver vi nu dig som vill jobba tekniskt och operativt för att säkra våra produktionsfaser som Junior Produktionsledare.

Om oss

Hos oss på Bazooka har du sällskap av 45 härliga kollegor med olika bakgrund och erfarenhet som tillsammans tar fram kreativa helhetslösningar åt kunder som Mips, LKAB, Lärarförsäkringar, Statens historiska museer, Besqab, Dramaten och många, många fler. Vi har en platt organisation med stort fokus på hållbarhet, medarbetarnöjdhet och lärande i team och våra kunder gillar oss så mycket att de har röstat fram oss till Årets byrå två år i rad!

Om dig

Vi söker nu dig som har relevant utbildning inom operativ/teknisk produktionsledning eller motsvarande och har 1-3 års erfarenhet från en liknande position – gärna på en webbyrå. Eller så har du några års erfarenhet av programmering och känner att det är dags att byta bana. Du har också god teknisk och digital kunskap plus gillar ordning och reda på torpet. Gillar du sedan att produktionsleda, ibland i högt tempo, då tror vi att du är den vi söker!

Om jobbet

Som Junior Produktionsledare på Bazooka kommer du jobba med bland annat att sköta och planera daglig drift av pågående digitala projekt och produktionsfaser i nära samarbete med kunder och kollegor, samtidigt som det är du som har koll på detaljerna. Vi tror också att det är du som inspirerar dina teammedlemmar och som delar med dig av din tekniska kunnighet.

Vårt erbjudande till dig:

  • Distansarbete eller hybrid – vi är självklart öppna för att du jobbar på distans, det gör många av våra medarbetare
  • Kontor med utsikt – är du trött på hemmakontoret finns det plats för dig på vårt kontor på Mosebacke i Stockholm
  • Kompetenta, engagerade och trevliga kollegor
  • Spännande kunder och projekt
  • Möjlighet att påverka ditt arbete och komma med nya idéer
  • Utvecklingsmöjligheter – personlig utvecklingsbudget
  • Teamsamarbete och lärande tillsammans
  • Tjänstepension
  • Tid till träning varje vecka – på egen hand eller tillsammans med kollegor i kampsportslokalen vi hyr nära kontoret och friskvårdsbidrag
  • Frukost på kontoret tre gånger i veckan, massage på kontoret och massor av hundgos från våra byråhundar

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt så maila oss direkt på jobb@bazooka.se och berätta om varför du tror att du passar för jobbet. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten eller oss på Bazooka, tveka inte att kontakta vår HR ansvariga, Ankie, på ankie@bazooka.se