Vi söker en engagerad och nyfiken person som vill göra Internet till en trevligare plats med oss!

Hos oss på Bazooka har du sällskap av 45 härliga kollegor som tillsammans bygger webb åt kunder som Regeringskansliet, Northvolt, Dramaten, Lärarförsäkringar, Sibylla och många, många fler. Vi har en platt organisation med stort fokus på hållbarhet, medarbetarnöjdhet och lärande i team och våra kunder gillar oss så mycket att de har röstat fram oss till Årets byrå två år i rad!

Vad vi erbjuder dig

  • Utvecklingsmöjligheter – personlig utvecklingsbudget
  • Distansarbete eller hybrid – vi är självklart öppna för att du jobbar på distans, det gör många av våra medarbetare
  • Kontor med utsikt – är du trött på hemmakontoret finns det plats för dig på vårt kontor på Mosebacke i Stockholm
  • Kompetenta kollegor
  • Spännande kunder och projekt
  • Möjlighet att påverka ditt arbete och komma med nya idéer
  • Teamsamarbete och lärande tillsammans
  • Tjänstepension
  • Tid till träning varje vecka – på egen hand eller tillsammans med kollegor i kampsportslokalen vi hyr nära kontoret och friskvårdsbidrag
  • Frukost på kontoret tre gånger i veckan, massage på kontoret och massor av hundgos från våra byråhundar

Vem är du och vad kommer du att få göra hos oss

Du är en erfaren frontend-utvecklare som arbetat några år med bland annat Javascript, React och tillgänglighet, gärna kopplat till projekt i .net miljö. Du har också erfarenhet av att jobba i komplexa lösningar i nära samarbete med backend, och du trivs med att coacha juniora kollegor, på samma sätt som du själv gillar att lära dig tillsammans med andra.

Hos oss får du jobba med 45 engagerade och proffsiga kollegor och kunder i tvärfunktionella team för att ta fram kreativa helhetslösningar för våra uppdragsgivare. Dina kunder är allt från små start-ups till stora myndigheter. Hos oss får du arbeta strategiskt och agilt i små och stora team med en blandning av kompetenser.

Vilka är vi

Bazooka är byrån som tycker att världen blir bättre med hjälp av digitala lösningar – med hållbar design och teknik! Vi har byggt appar och webb i över 25 år och har en samlad erfarenhet av alla tänkbara plattformar och lösningar. Vi har en platt organisation och vi tar både medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet på största allvar! Vi har fattat att när vi känner oss trygga och motiverade så gör vi också ett bra jobb åt våra kunder.

Vill du göra Internet mer hållbart och trevligt med oss? Klart du vill! Välkommen med din ansökan till jobb@bazooka.se