Sedan premiären av Stranger Things på Netflix för 5 år sedan har 196 miljoner hushåll sett minst ett avsnitt av serien. Vi antar därför att vi inte är de enda som längtar efter säsong 4.

Redan för någon månad sedan dök en teaser upp i Netflix-appen om att en ny säsong kommer 2022 och nu i dagarna släppte Netflix en ny trailer som visar ett liten hint om vad som kommer i säsong 4 – du kan se den nya trailern här. Tidigare har seriens författare avslöjat att första avsnittet kommer att heta ”The Hellfire Club”, vilket också är namnet på en grupp skurkar i X-Men serierna.

Säsong fyra kommer också att introducera fyra nya karaktärer – ”musikbandsnörden” Vickie, basketspelaren Patrick, studievägledaren Ms. Kelley och cheerleadern Chrissy. I juni Instagrammade Stranger Things upp-och-nedvända bilder på de nya karaktärerna, i sann Stranger Things-anda.

Något närmare premiärdatum för Stranger Things säsong 4 har ännu inte avslöjats förutom att det blir någon gång nästa år. Säsong 3 släpptes i juli 2019 så det är skönt att väntan på en ny säsong snart är över.

Via Cnet