Nu lanserar dejtingappen Tinder en slags speed dating, som tillåter användare att chatta med varandra innan de ”matchar”. Tjänsten, som kallas ”Hot Takes”, är som ett slags spel som är tillgängligt varje dag från klockan 18 till midnatt lokal tid.

Spelet startar med att du får svara på ett antal olika flervalsfrågor, därefter paras du ihop med en annan Tinder-användare som har gett liknande svar på frågorna. Ni får då möjlighet att chatta innan ni beslutar om ni vill ge varandra en ”Like” eller ett ”Nope”. Det gäller dock att vara snabb, du får bara 30 sekunder på dig att bestämma om du vill gilla personen eller tacka nej till dem.

Om Hot Takes känns för stressigt så kanske Tinders nya Explore-sida (som lanseras senare i sommar) är något för dig. Där erbjuds du olika sätt att träffa nya människor, t.ex. genom att söka på användare med liknande intressen eller utforska ”Festival Mode” som parar ihop dig med personer som är på samma festival som du.

Utöver Hot Takes och Explore kommer Tinder också lansera möjligheten för användare att ha upp till nio videoklipp i sin profil. Tinder tror att video framförallt kommer att vara populärt bland Gen Z, som också utgör 50 procent av deras globala användarbas.

Via The Next Web