Vi söker en engagerad och nyfiken person som liksom vi brinner för att göra Internet till en trevligare plats. Vi vill att du har arbetat några år som frontend-utvecklare, med bland annat Javascript, React och tillgänglighet, gärna kopplat till projekt i .net miljö. Du har också erfarenhet av att jobba i komplexa lösningar i nära samarbete med backend, och du trivs med att coacha juniora kollegor, på samma sätt som du själv gillar att lära dig tillsammans med andra. Vill du jobba med engagerade och proffsiga kollegor och kunder i tvärfunktionella team så behöver du inte leta längre!

Bazooka består av 45 medarbetare som tillsammans tar fram kreativa helhetslösningar för våra uppdragsgivare som består av allt från små start-ups till stora myndigheter. Vi arbetar strategiskt och agilt i små och stora team med en blandning av kompetenser.

Vi jobbar inte bara agilt med våra kunder utan även med oss själva. Vi har en platt organisation och vi tar både medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet på största allvar! Vi har fattat att när vi känner oss trygga och motiverade så gör vi också ett bra jobb åt våra kunder. Och självklart är vi öppna för att du jobbar på distans, det gör många av våra medarbetare.

Maila oss på jobb@bazooka.se om du är intresserad, vi ser fram emot din ansökan!