Vi hurrar och tjoar för ytterligare en ny medarbetare på Bazooka! Under det senaste året har Barbara gjort sin praktik som utvecklare hos oss. Vi är superglada att berätta att Barbara nu börjar som Frontend-utvecklare på Bazooka!

Berätta lite om dig själv
Hej, Barbara aka Babs heter jag. Jag bor vid civilisationens ände, Knivsta, med min hund Yasco och min sambo sen 4 år (jag tror han heter Pontus). Värt att veta om mig är att jag kommer från Europas främsta choklad- och ölproducent, Belgien.

Vad har du gjort tidigare?
Jag har gjort en hel del blandade grejor i Belgien, t.ex varit bartender på några ställen, som på ett stort kasino på kusten, under tiden jag läste några högskolekurser i programmering. Medan jag pluggade träffade jag en sån där svensk, så då blev det bara att pausa studierna och flytta till Sverige, lära sig svenska och fortsätta plugga här istället :)

Vad fick du göra under din praktik och vad ska du göra på Bazooka nu?
Under min praktik har jag fått lära känna många av mina underbara framtida kollegor på Bazooka och varit med och firat Årets Byrå. Sen har jag jobbat lite också i form av att skriva kod och vara med på möten. Nu när jag börjar jobba på Bazooka “på riktigt” så kommer jag tituleras : Junior Frontend-utvecklare istället för “praktikanten”.

Vad tycker du är roligast med att vara utvecklare?
Detta kommer låta rätt så cliché: att få bygga något från idé till produkt. Problemlösning och utmaningar när teknikerna ständigt förnyas och utvecklas.

Har du någon hobby eller något partytrick du vill berätta om?
Min senaste hobby är ganska lätt beskrivet som att njuta av den underbara naturen som Sverige har att erbjuda, vare sig till fots eller med hjul. I Belgien brukar vi säga att hela Sverige är ett enda stort naturreservat. :)