Bazooka är en digital byrå som har funnits sedan 1996, när Internet kom och revolutionerade kommunikationsbranschen. Det senaste året har vi växt med många nya härliga medarbetare och kunder och därför behöver vi nu dig som vill ta ett samlat HR-ansvar hos oss.

Om dig

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och gärna minst 2 års erfarenhet av operativt och strategiskt arbete som HR-ansvarig eller byråchef. Erfarenhet från kommunikationsbranschen, startups och/eller entreprenörsstyrd verksamhet är meriterande och vi blir extra glada om du har jobbat framgångsrikt med mångfald- och jämställdhetsfrågor på tidigare arbetsplatser.

Vi Bazookianer är engagerade och agila – egenskaper vi tror att du också besitter. Du är en duktig kommunikatör och lyssnare och har förmågan att skapa bra relationer. Du sköter ditt arbete strukturerat och proaktivt men har samtidigt en förmåga att agera flexibelt och följa verksamhetens föränderliga behov. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och din roll, har stark integritet och samtidigt en lyhördhet och förmåga att ta självständiga beslut. Din attityd är positiv och prestigelös.

Då denna roll är ny hos oss kommer du få chansen att vara med och forma den, vilket både är en curse och en blessing tror vi. Till din hjälp kommer du dock ha gänget som gör jobbet idag, vilket är vår VD Petra, vår ekonomichef Dan, vår kontorsansvariga Annie och våra teamledare – Carro, Calle och Hannes.

Vi ska ha byråsveriges högsta medarbetarnöjdhet och en viktig del i din roll blir att bibehålla och ytterligare höja den fina stämning och sammanhållning som vi redan har. En del i detta är också att i bland annat rekrytering sätta upp och jobba mot högt ställda mål när det kommer till mångfald och jämställdhet.

Ansvarsområden

  • Ansvara för våra HR-processer och metoder; t ex arbetsrätt, kompetensutveckling, feedback, rehabilitering, on- och offboarding, medarbetarsamtal, lönesamtal
  • Ansvarig för rekryteringar och underkonsulter
  • Ansvar för employer branding och arbetet med våra värdeord och värdegrund
  • Ansvar för att sätta upp och jobba utifrån högt ställda nyckeltal när det kommer till mångfald och jämställdhet
  • Ansvara för personalfrågor såsom friskvård, hälsokontroller, rehab-ärenden, kontakt med försäkringskassa
  • Ansvara för företagets arbetsmiljöarbete, trivsel och säkerhet
  • Ansvara för att lagar och policies inom HR-området efterlevs
  • Ansvar för HR-relaterad administration, som exempelvis löner

Du sitter i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vår VD Petra.

Om oss

Bazooka består idag av drygt 45 individer med olika bakgrund och erfarenhet. Vi jobbar i små och stora team där en blandning av olika kompetenser skapar digitala lösningar tillsammans med våra kunder. För närvarande arbetar vi med uppdragsgivare som Mips, Regeringskansliet, Lärarförsäkringar, Statens historiska museer, Besqab och Dramaten.

Vår vision är att göra internet till en trevligare plats. Det gäller även vår arbetsplats. Både våra kunder och våra medarbetare blir mer framgångsrika om våra medarbetare får rätt förutsättningar. Därför har vi också högt ställda mål när det kommer till medarbetarbetarnöjdhet (5,4 av 6) och kundnöjdhet (8,94 av 10). 2020 och 2021 blev vi framröstade av våra kunder till Årets byrå i kategorin digitala byråer 25 Mkr +.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt. Skicka ett mail till jobb@bazooka.se och berätta om varför du tror att du passar för jobbet. Vid frågor går det bra att kontakta vår VD Petra på petra@bazooka.se.

Sista ansökningsdag är 2021-05-30.

Vi väntar ivrigt på din ansökan!