Grillmästaren Weber köpte nyligen upp företaget June som säljer smarta ugnar. Nu presenteras dom en helt ny typ av gasolgrill som verkar kunna ta grillandet till nästa nivå. Grillen har Junes operativsystem inbyggt och en rad fiffiga funktioner som wifi, blåtand, temperaturstickor att sticka i köttet samt en LED-skärm som visar aktuell temperatur och meddelar när maten är klar. Den går också att koppla upp till Webers app så att all övervakning kan ske direkt därifrån. Appen har smarta funktioner som att plinga till när det är dags att vända på köttet. Det enda du behöver göra manuellt är att reglera temperaturen på grillen och det kanske inte är för mycket begärt. Tanken är att dessa smarta grillar ska släppas på marknaden inom kort men något specifikt datum är ännu inte tillgängligt.

Läs mer