Är du less på att bli kontaktad av diverse rekryterare som erbjuder ”spännande jobb för den som gillar att ha många bollar i luften eller vara spindeln i nätet” så är det här något för dig. Tjänsten Gritify gör dig anonymt tillgänglig för företag som letar efter marknadens främsta medarbetare. Du slipper därmed gå på massa förutsättningslösa möten där du träffar olika rekryterare som tror sig ha kunskap om just dina specifika  kompetenser och även eventuella karriärdrömmar genom att dom spanat in dig på sociala medier några gånger. Grityfi låter dig styra dina egna önskemål såsom yrkesroll, lön, arbetsort, personalansvar med mera. Du slipper CV:s och personliga brev. Profilen är istället databaserad vilket möjliggör en automatiserad utvärdering och analys av kandidater för att hjälpa arbetsgivaren att hitta rätt person till jobbet.

Det är endast om tjänsten arbetsgivaren ska tillsätta uppfyller dina önskade kriterier till hundra procent som dom får möjlighet sända över en kontaktförfrågan till dig som kandidat.

Företagen verkar uppskatta tjänsten mycket då den sedan lansering sommaren 2020 har haft en stadig tillströmning av intressanta arbetsgivare. 

Liknande tjänster som finns sedan tidigare är också rektra och demando

läs mer