Skönhetsjätten Yves Saint Laurent har tagit fram läppstiftsblandaren ”Yves Saint Laurent Beauté Rouge Sur Mesure Powered by Perso”. Med den här produkten får användaren nu möjlighet att mixa ihop sina egna nyanser av läppstift. Färgpaletten erbjuder ett urval av orange, fuchsia, rött eller ”nude”. För att få fram den önskade nyansen använder varje mixer en kombination bestående av tre behållare med olika mängder av de utvalda färgerna. För att styra sitt färgval och få fram den specifika nyans man vill ha används den tillhörande appen där användaren själv matar in sina val. Appen skickar informationen vidare till läppstifts-mixern som sedan ser till att de tre behållarna mixar ihop rätt nyans. När detta är klart pumpas färgen upp till en behållare som sitter placerad i toppen av mixern, färdig att användas!

Blir du sugen på att köpa denna produkt kommer den ligga på cirka 300 dollar vid lansering. För att sedan fylla på färger när behållarna tar slut köper man nya set om två för cirka 100 dollar. Ingen vet i dagsläget hur länge färgbehållarna räcker, livslängden påverkas också självklart av hur frekvent du använder läppstift.

Läs mer