Hej Clara, välkommen hit! Berätta, vem är du?

Jag är en glad Göteborgare som numera är bosatt i Stockholm tillsammans med min sambo.

Vad ska du göra på Bazooka?

Jag ska jobba som Digital Analytiker, vilket innebär att jag oftast slänger mig med begrepp som bounce rate och sessions. Jag kommer hjälpa Bazookas kunder att ta datadrivna beslut och lovar dessutom att göra grafer och rapporter roligare än vad ni någonsin har upplevt.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har tidigare arbetat inom E-handel, det var där jag fick upp intresset för analys så jag tog mitt pick och pack och flyttade till Stockholm för att studera just detta. I samband med mina studier gjorde jag praktik på härliga Bazooka och nu har jag välkomnats tillbaka “på riktigt”.

Vad gör du när du inte jobbar?

Lagar en väldans massa mat! Min sambo blir oftast bortskämd med långkok eller asiatiska smaker. Har ingen mängduppfattning så oftast får vi bjuda in vänner på spontanmiddag så att inget går till spillo.

Något vi behöver veta om dig?

Bryter trenden från tidigare intervjuer med kollegor och säger – är hellre inne än ute.