Gillar du att grotta ned dig i UFO-mysterier kan du nu ta del av samtliga tidigare hemligstämplade dokument som CIA har om just UFO:n (oidentifierade flygande föremål, eller som CIA föredrar att kalla dem: UAP – Unidentified Aerial Phenomena).

Dokumenten har samlats i The Black Vault som är en privatägd databas. Där kan du som vill läsa om oförklarliga saker som svävat i jordens luftrum ladda ned samtliga dokument som zip-fil eller enskida dokument som PDF.

The Black Vaults grundare, John Greenewald Jr., har ägnat över ett årtionde åt att försöka få loss dokumenten från CIA. Redan för 20 år sedan började Greenewald tjata på CIA, då fick han en stor låda med några tusen sidor som han sen skannade in i sin dator, sida för sida. I mitten på förra året fick Greenewald till slut en CD-ROM skiva från CIA som (enligt dem) innehåller hela deras samling UFO-dokument. Greenewald har konverterat materialet till sökbara PDF:er för allmänheten att ta del av.

Vare sig du tror på UFO:n och utomjordingar eller inte har du nu tillgång till ny underhållning att varva med Netflix i karantäntider.

Läs mer hos Futurism