De senaste två åren har vi genom ett tätt samarbete lyckats öka försäljningen på Lärarförsäkringars webbplats med 77 procent. Men hur har det egentligen gått till?

I fredags hade vi en live online-dragning där vi intervjuade Fredrik Stanser, marknadschef på Lärarförsäkringar och Gustaf Borgudd, projektledare på Bazooka, om vad de tror har varit de främsta framgångsfaktorerna i samarbetet när det kommer till mätning, konvertering, teknisk utveckling och tjänstedesign.

Vi ställde frågor som; hur gör man egentligen för att identifiera vad som behöver göras (och inte göras!) för öka försäljningen på det sättet som har skett på lärarförsäkringar.se. Vilka misstag har ni gjort på vägen och vilka tips har ni till dem som ska göra en liknande resa?

Missade du dragningen? Här kan du se det inspelade webinaret