Berätta, vem är du?
Jag är en av sju nya kollegor från SthlmConnection, som ju nyligen “slukades” av Bazooka. Jag var med och grundade det företaget så det här är inget vanligt jobbyte för mig. Det känns stort, spännande och hittills jättekul! Jag bor i Göteborg och kommer dra i mina trådar härifrån för det mesta.

Vad ska du göra på Bazooka?
Jag ska kasta mig in i utvecklarteamet och göra olika typer av programmering, och förhoppningsvis vara med och utveckla hur vi jobbar tillsammans. Jag vill också hjälpa våra kunder göra kloka teknikval och se till att fler hittar till oss. Det kanske låter lite splittrat? Vi får se!

Vad har du gjort tidigare?
Jag har jobbat mycket med att driva SthlmConnection. Jag ser fram emot att kunna fokusera lite mer på projektjobb framöver. Samtidigt hoppas jag få användning för mina andra erfarenheter också.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag hänger med en tvååring, en femåring och en sambo. Jag försöker komma ut i naturen så ofta jag kan – oftast med familjen, men jag gillar att leka utomhus själv också. Till exempel springer jag gärna svinlänge, helst upp på något berg!

Något vi behöver veta om dig?
Tyvärr gillar jag fikabröd lite för mycket. Jag gillar också att gå in i min bubbla och pyssla med saker på egen hand en stund. Men sen vill jag stöta och blöta dem med smarta kollegor och få klok feedback. Jag tror det finns goda chanser för det framöver!