Berätta, vem är du?
Kreatör bosatt i Gröndal

Vad ska du göra på Bazooka?
Jag ska jobba som designer och strateg. Min bakgrund inom webb har historiskt varit bred men nästan alltid med fokus på övergripande perspektiv, bygga varumärken digitalt och med en passion för visuella.

Vad har du gjort tidigare?
Tidigare har jag drivit digitalbyrån SthlmConnection tillsammans med Hannes Lilljequist som även han numera jobbar på Bazooka. Jag har jobbat inom det digitala området i ca 15år. Jag har ju envisats med att driva eget sedan urminnes tider så jag är väldigt peppad på att äntligen ha ett ”riktigt” jobb!

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag lyssnar väldigt mycket på musik, gillar att skapa och få utlopp för min kreativa sida i olika sammanhang, spelar en hel del golf och umgås med familj och vänner. Älskar roadtrips och dansar gärna om jag får feeling.

Något vi behöver veta om dig?
Klär mig helst i svart och anser att dark navy är färgglatt.