Berätta, vem är du?
Cissi heter jag – utvecklare, generalist och allmänt nyfiken. Före detta yogalärare, tvåbarnsmamma och hundnörd, bosatt i Mariefred. Intresserad av tillgänglighet och strävar efter att ha ett holistiskt synsätt på både liv och arbete. Drivs av att ständigt lära mig nya saker!

Vad ska du göra på Bazooka?
Jag ska skriva kod! Gränssnittsutvecklare är tanken.

Vad har du gjort tidigare?
Senast har jag jobbat med SthlmConnection som gränssnittsutvecklare. Har haft sån tur att jag fick ta med mig alla mina kollegor och flytta in hos Bazooka.

Vad gör du när du inte jobbar?
Hänger med familjen, tränar hunden, rider och går i skogen.

Något vi behöver veta om dig?
Jobbar en hel del på distans, tillsammans med flera av mina före detta kollegor på SthlmConnection / nyblivna Bazookianer. Tycker det är kul med utmaningen och är alltid på jakt efter bra verktyg för att få till ett bättre samarbete remote. Delar gärna tips och idéer!