Berätta, vem är du?
Jag är Björn Nordström från Hofors.

Vad ska du göra på Bazooka?
På Bazooka ska jag arbeta med backendutveckling, sådant som händer i bakgrunden.

Vad har du gjort tidigare?
Tidigare har jag till exempel jobbat på Bjursås största webbyrå, Sveriges största köp och säljmark™ och gick från världens näst bästa webbyrå Stockholm Connection som blev slukade av världens bästa webbyrå Bazooka.

Vad gör du när du inte jobbar?
När jag inte jobbar så brukar jag försöka ta mig till gymmet och ut i naturen för diverse aktiviter som klättring, svampplockning, fiske etc.

Något vi behöver veta om dig?
Jag och mitt gamla remote-team som nu alla är Bazookianer är lite av experter på just det: arbete hemifrån. Med en känslig nacke så har jag blivit tvungen att ta en lekmansexamen inom ergonomi. Inte bara har jag ett höj/sänk-bart bord och en ståmatta utan jag har ett helt träningsprogram framtaget för att slippa nackspärr, jag delar gärna med mig av mina tips & tricks.