Jag blir alltid nyfiken när det släpps nya emojis för de säger något om hur vi mår och vad vi sätter högt på agendan. Visste du t ex att emojin 🙏 (prayer hands) användes 25 procent mer på Twitter under april 2020 än i augusti 2019?

Unicode Consortium, en ideell organisation som övervakar emoji-standarder och ansvarar för nya utgåvor, kommer att lansera mer än 200 nya emojis under nästa år.

Några av nyheterna är ett brinnande och ett bandagerat hjärta, fler skäggemojis (en skäggig kvinna bla). Huvuddelen av uppdateringen är dock avsedd för hudtoner för par-med-hjärta-emojin och kyss-emojin. Nuvarande alternativ erbjuder endast en ”gul” hudton för båda dessa emojis.

Uppdateringarna kommer att finnas tillgängliga i din telefon någon gång mellan januari och oktober 2021. Läs mer på CNN business.