Är du duktig på PHP, WordPress och Laravel och har något års erfarenhet av utveckling?

Vill du utveckla webbar, appar, intranät, API:er och integrationer i en kreativ miljö tillsammans med ett gäng på 35 erfarna utvecklare, projektledare, UX:are och designers?

Är du dessutom kunnig inom front-end, Javascript, React, Angular, apputveckling, Node.js, headless-CMS, DevOps, molntjänster, automatisering, agila processer eller är det områden du vill utvecklas inom?

Bazooka söker nu ytterligare en utvecklare som vill blir en del av vårt duktiga team!

Vi sitter på Mosebacke i Stockholm och består av 40 medarbetare som tillsammans tar fram kreativa helhetslösningar för våra uppdragsgivare som består av allt från små start-ups till stora myndigheter. Vi arbetar agilt i små och stora team med en blandning av kompetenser.

Vi jobbar agilt inte bara med våra kunder utan även med oss själva. Vi har ett förändringsteam öppet för alla medarbetare som driver byrån framåt. Teamet tar gemensamt fram olika experiment som vi sedan testar och utvärderar. Vi har en platt organisation och vi tar både medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet på allvar!

Maila oss på jobb@bazooka.se om du är intresserad, vi ser fram emot din ansökan!