På Bazooka utvecklar vi virtuella miljöer och spel i den ofantligt populära plattformen Roblox.

Roblox är en global plattform där miljontals människor kan samlas för att skapa och dela upplevelser med varandra i användargenererade 3D-världar och spel. Roblox har i skrivande stund 146 miljoner spelare i månaden (med cirka 40 procent kvinnliga spelare) och är därmed större än Minecraft. Plattformen innehåller över 50 miljoner olika upplevelser och spel.

We started Roblox over a decade ago with a vision to bring people from all over the world together through play,

Grundare och VD David Baszucki, till Tech Crunch

Sommaren 2020 kommer sannolikt inte att bli som vi hade föreställt oss. Med inställda flyg och stängda gränser kan besökare och turister inte komma till er. Många företag hittar därför sätt att möjliggöra för människor att träffas och uppleva deras verksamhet virtuellt. Något som Roblox har alla verktyg att förverkliga.

I Roblox finns både besökarna och verktygen för att bygga upp en exakt kopia av er kultur- eller nöjesplats för att människor från hela världen ska kunna ta del av ert erbjudande, oavsett var de befinner sig.

Vill du testa Roblox kan du göra det genom att besöka Bazookas kontor här.

Har er verksamhet svårt att ta emot besökare under rådande omständigheter? Vill ni erbjuda dem möjlighet att besöka er virtuellt? Hör av er till oss på hej@bazooka.se så spånar vi idéer!