Den 23-25 april kommer rapparen Travis Scott uppträda digitalt i spelet Fortnite. Han släpper ny musik under eventet och spelarna kommer kunna samla på sig unika danser (kallas ”emotes” i Fortnite) och även klädstilar kopplade till artisten. Hela upplevelsen går under namnet ”Astronomical”.

Även om det passar bra med en digital konsert i virustider så är det inte första gången en artist uppträder i Fortnite. Här är ett klipp från då Marshmello gjorde ett framträdande i februari förra året. Då dök det upp nästan 11 miljoner spelare för att delta.

Travis uppträder för oss européer lördagen den 25 april kl 16.00 svensk tid. Se till att komma i tid för det kan bli trångt.

Det återstår att se om låtarna är barnanpassade eller om det det följer Travis vanliga stil (som ni kan lyssna på här under.)

Läs mer på The Verge