Quibi är den senaste streamingtjänsten som lanseras på en redan konkurrensutsatt marknad – och det kan vara den konstigaste hittills. Istället för att förlita sig på stora franchisenamn eller på att publicera äldre material och filmer, som Disney Plus, Peacock eller HBO Max gör, satsar Quibi på något helt annat.

Dels bygger hela lösningen på en mobile first-strategi där du sömlöst kan växla mellan stående och liggande format. Dels så  streamas allt i ”quick bites”, dvs innehållet pågår under max 10 minuter.

Vid lansering kommer dessa fyra filmer finnas tillgängliga i ”quick bite-format”: En remake av The Most Dangerous Game (med Liam Hemsworth och Christoph Waltz), Survive (med Sophie Turner och Corey Hawkins), Flipped (med Will Forte, Kaitlin Olson, Arturo Castro, Eva Longoria, och Andy Garcia), och When the Streetlights Go On.

Läs mer och allt du behöver veta om Quibi på The Verge.