Hemma hos vår utvecklare Tuukka ser det ut så här, han har byggt ihop ett ståbord av en strykbräda och några stolar :D. Och lite så här känns det på många håll just nu, vi hittar nya kreativa lösningar i en mycket svårhanterlig situation. På hashtagen #TogetherAtHome händer det mycket just nu – t ex kan du se och lyssna på när John Legend och Chris Martin uppträder hemifrån.

På Bazooka har vi lyxen att i princip kunna jobba varsomhelst, vilket gör att vi kan leverera i samma takt som vanligt. Vår IT-struktur är som gjord för distansarbete och en av våra utvecklare, Benjamin, har jobbat åt oss från Finland i flera år – här hittar du förresten några av hans bästa hemmajobbar-tips. I övrigt så utgår vi självklart från Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Värre är det för dem som inte kan jobba hemifrån och dessutom är beroende av resenärer, besökare och gäster. Några av dessa verksamheter är våra kunder och de har det kämpigt just nu. Så, passa på att upptäcka saker på nya sätt; titta på opera från din soffa, stötta din lokala biograf med en prenumeration eller hälsa på vår kund Statens historiska museer i deras digitala kanaler.

Vi får försöka hålla hjulen i rullning, fast i andra former bara. Och så hoppas vi att kurvan vänder snart, att färre blir smittade och att vi snart ses igen på Bazooka HQ.

Ta hand om er!