Dyson är kanske mest kända för sina högteknologiska (och dyra) dammsugare och fläktar. År 2016 klev de in i skönhetsbranschen i samband med lanseringen av deras Supersonic hårfön.

Nu lanserar de sin senaste uppfinning – Dyson Coralle, en plattång som kostat 43 miljoner dollar och tagit sju år att utveckla.

Dyson lovar att deras Coralle gör mindre skada på ditt hår då den håller en temperatur som är 10 procent lägre än andra plattänger. Plattången stämmer av temperaturen 100 gånger per sekund och justerar ständigt temperaturen för att undvika att stiga för högt. Den är också trådlös i upp till 30 minuter, är den död kopplar du in en magnetisk sladd och kan fortsätta använda den.

Coralle är kort och gott plattängernas Rolls Royce. Och prislappen är ungefär på den nivån också – Coralle kostar 500 dollar (cirka 4 780 kr), vilket är ungefär dubbelt så mycket som andra premium-plattänger på marknaden.

Den finns från och med denna vecka till försäljning i USA och lanseras i Sverige den 14 april.

Läs mer hos Fast Company