Hos oss jobbar du med 35 andra erfarna utvecklare, projektledare, ux:are och designers med att utveckla webbar, appar, intranät, mobila lösningar, mm. Vi arbetar i små och stora team där en blandning av olika kompetenser tar fram kreativa lösningar till våra uppdragsgivare som består av allt från små start-ups till stora myndigheter.

Vi jobbar agilt inte bara med våra kunder utan även med oss själva. Vi har ett förändringsteam öppet för alla medarbetare som driver byrån framåt. Teamet tar gemensamt fram olika experiment som vi sedan testar och utvärderar, så en platt organisation och självstyre på riktigt! Att vi trivs på Bazooka går också att se i de kontinuerliga mätningar vi gör när det kommer till medarbetarnöjdhet: http://bti.bazooka.se/#!/.

Erfarenhet
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av utveckling. Vi tror att du är typen som behärskar båda världarna och kan arbeta obehindrat med både frontend och backend. För att lyckas i rollen tror vi att du känner dig hemma inom några av de tekniker vi använder: PHP och/eller .Net, JavaScript, Node.js, Angular, React.

Maila oss på jobb@bazooka.se om du är intresserad, vi ser fram emot din ansökan!