Skrattar bäst som skrattar sist? Ja, så tänkte kanske Elon Musk och Tesla när de skapade en t-shirt med motiv på den krossade glasrutan på Teslas Cybertruck.

För de som missat det – under lanseringen av Teslas Cybertruck i november stod Elon Musk på scen och bad Teslas chefsdesigner Franz von Holzhausen att visa hur stark glasrutorna (gjorda av så kallat ”armour glass”) på bilen är genom att slänga ett metallklot mot dem. Holzhausen tvekade lite men efter påtryckningar från Musk slängde han klotet på Cybertruckens förarfönster. Och ja, ni kan ju gissa – fönstret sprack utan problem.

Lite pinsamt för Musk som precis hade stoltserat med deras specialdesignade ”armour glass”. Men nu skrattar de med i misslyckandet – t-shirten med det legendariska spruckna glaset finns till försäljning i Teslas merchandise-butik för 45 amerikanska dollar.