I torsdags förra veckan drog Elon Musk av skynket på Teslas ”Cybertruck” under ett event i Los Angeles.

Självklart har internet reagerat. Många tog till den givna kanalen – Twitter – för att dela sin åsikt och förfäran över truckens utseende.

Sedan länge har Elon Musk hintat om att designen på Teslas Cybertruck kommer att vara som ur en 80-tals sci-fi film. ”Den kommer att vara som en cyberpunk Blade Runner pickup-truck” sa Musk i en intervju med Recode i November 2018.

Kanske var det inte riktigt det här folk hade föreställt sig utifrån den beskrivningen.

Den femsitsiga elbilen har, enligt Musk, ett ”nästintill ogenomträngligt exoskelett” för att garantera passagerares säkerhet. Något som dock motbevisades under avtäckningen i torsdags. På scen bad Elon Musk Teslas chefsdesigner Franz von Holzhausen att bevisa bilens starka skal genom att slänga ett tungt metallklot mot bilens fönster. Vilket han – efter att ha frågat Musk om han var säker – gjorde. Och fönstret sprack, till synes utan något större motstånd. Musk såg lite besvärad ut och påpekade att metallklotet inte gick helt igenom fönstret, vilket är ett plus.

Teslas Cybertruck är beräknad att nå marknaden först i slutet på 2021, så Tesla hinner förhoppningsvis fixa de säkerhetsproblem som kvarstår.