Nu satsar Pokémon GO på att du ska få en god natts sömn. Igår höll The Pokémon Company presskonferens om nyheter som kommer till spelet Pokémon GO. Bland annat vill de göra sömn till underhållning.

Företagets VD, Tsunekazu Ishihara meddelade att The Pokémon Company samarbetar med företaget SELECT BUTTON för att skapa ett separat spel som heter Pokémon SLEEP. Än så länge finns väldigt lite detaljer kring det nya spelet, förutom en logotyp och information om att spelet kommer att lanseras någon gång nästa år.

Förutom Pokémon SLEEP lanseras även en ny produkt kallad Pokémon GO+ Plus som är en uppföljning till Pokémon GO+. Pokémon GO+ Plus gör allt som GO+ gör, men har också en inbyggd accelerator som tillåter dig att lägga den bredvid dig i sängen för att spåra dina sömnvanor som skickas till din telefon via Bluetooth.